v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta Renata Heblíková

Jméno a příjmení  |  Renata Heblíková

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  200
Město  |  Živanice
Kraj  |  Pardubický
Okres  |  Pardubice

Telefon  |  +420603897819
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Pultový mrazák Philadelphia 150l

Cena: 3 800 Kč | 06. 02.
Nabídka kraj: Pardubický, okres: Pardubice
Prodám výše uvedený mrazák, výborný stav, plně funkční. Důvodem prodeje je, že ho již nevyužiji a protože je jako nový, mohl by někomu plně sloužit....
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
„Nikomu nic necpeme do chřtánu,” říká dědic Fordu o elektromobilech. Asi zapomněl, co firma poslední roky dělala

Neuvěřitelně pokryteckého vyjádření se dopustil jeden z dědiců modrého oválu a jeho nejvyšší šéf Bill Ford. Hovoří o oddanosti zákazníkům, zrovna tu ale popírá hned svou další větou. Klient v centru pozornosti americké automobilky dávno není. (Petr Miler)

Další nová Mazda dostala obří šestiválcový diesel, který prodejně válcuje všechny ostatní motory, je to soupeř Škody Kodiaq

V roce 2024 je to zpráva jako z jiného světa, Japonci ale zkrátka dokazují, že jsou dál připraveni jít proti proudu. V době, kdy ostatní myslí pomalu už jen na elektřinu, přichází s konkurentem Kodiaqu s 3,3litrovým turbodieselem naladěným na 254 koní. (Petr Prokopec)

Tesla nakonec propouští i v Evropě, 300 lidí může čekat, že je v pondělí už nepustí do práce

Zdálo se, že se Tesla přes velké globální propouštění nebude chtít dostat do křížku s německými zákony a zvyklostmi, nakonec ale našla cestu, jak citelně zredukovat počet pracujících i v továrně u Berlína. (Petr Miler)

Absurdní elektrický nástupce nejlepší Kie zamířil k ledu, už i Korejci vnímají změnu nálad na trhu

Tohle auto by jako elektromobil nedávalo prakticky žádný smysl, jeho praktická využitelnost by byla velmi omezená. Dokud měli všichni ruce nahoře, bylo přece jen ve hře, jakmile ale prodeje elektromobilů začaly drhnout, elektrický nástupce Stingeru šel k ledu. (Petr Prokopec)

Fiat Panda má pověst velmi poruchového auta, v bazarech přesto táhne, časem svým způsobem zraje

Svět aut se dostal do stavu, kdy se z problémů stávají ctnosti a z ctností problémy. To definuje i vývoj akcií Fiatu Panda v čase, který se problémového auta stává vyhledávaným i pro svou zastaralou konstrukci. (Petr Prokopec)