Říkáte si, že nejde zhubnout a udržet váhu... Ukážeme Vám jak na to! Máme dlouhodobé zkušenosti...

Vítězslav Krejník :: Váš wellness poradce


T: 728 784 812
vita.dvoriste@seznam.cz

"...Sám jsem zhubnul -22kg, -18cm břicho, -12cm pas, -11cm boky, - 13cm stehno a -6cm přes lýtko. Cítím se výborně a hlavně mi zmizela únava, která mě trápila mnoho let..."

Výsledky s naším řešením...

slečna Ema, 29 let:

pan Tomáš, 42 let sportovec:

...přestože pravidelně aktivně sportuji (kolo, běh, skupinové sporty) nedařilo se mi zhubnout v oblasti pasu. Jednostranné diety ,které jsou na internetu u mě neuspějí, protože si rád zajdu s přáteli na pivko, na grilová. Proto jsem hledal poradce,který mi pomůže vyřešit můj jídelníček tak, abych v něm mohl zařadit i svá oblíbená jídla. Přeci jen , toto je změna stravování a rád bych u toho zůstal. Pan Víťa mi poradil jak na to, jak jíst v den kdy sportuji a jak si vybírat jídla např. o víkendech. Podařilo se mi shodit 6 kg a 12 cm v pase.
 

paní Katka, 37 let:

 

 

 

 

 

DIETY NEJSOU ŘEŠENÍM! HUBNUTÍ ZARUČÍ 
POUZE ROZUM A PRAVIDELNÁ STRAVA.

Vajíčková, Atkinsonova, dělená strava, makrobiotika…. Zapomeňte na diety, z dlouhodobého hlediska prostě nefungují. Na začátku vám možná mohou přinést krátkodobý a velmi rychlý úbytek kil, který si ale nepěkně odpykáte. Pokud totiž přejdete na běžnou stravu, váha půjde rychle nahoru.

Jediným způsobem, jak zhubnout skutečně na trvalo, je úprava celého životního stylu. A stejně jako se zlomenou rukou zamíříte k ortopedovi a neléčíte si ji doma na koleně, tak stejně můžete k docílení žádoucí váhy využít služeb odborníků, kteří vám ve vašem hubnutí pomohou. Jejich pomoc vám nabízíme právě zde, na těchto internetových stránkách. Jde o školené specialisty, kteří nejprve pečlivě zanalyzují váš životní styl a poté vám navrhnou jeho úpravu žádoucím směrem. Vše se děje po domluvě s vámi a nehrozí tedy nic násilného a žádné nepříjemné přeučování.

Jsme tu pro vás a pomůžeme vám:

  •     zhubnut váhu zdravě, BEZ DIET a HLADOVĚNÍ
  •     vytvarovat optimálně postavu BEZ STRESU
  •     upravit cm v problémových partiích
  •     jak si vybírat ty správné potraviny
  •     jak porozumět tomu, kdy, proč a co jíst
  •     osobní jídelníček, přizpůsobený Vám
  •     aktivovat Váš metabolismus a udržet
        si ho aktivní po celý den
  •     udržet cílovou váhu - zabránit jo-jo efektu, jsme s vámi
        v kontaktu i po ukončení hubnutí
  •     budeme na vás dohlížet - kontrola jídelníčku je důležitá,
        abyste neopakovali stále stejné chyby

Zdravé hubnutí nemusí a nesmí znamenat třeba měsíční drakonický režim, kdy prakticky hladovíte a dřete v posilovně do úmoru. Naopak, vše se má dít pozvolně a úbytky na váze nesmějí být příliš velké. Pamatujte, že platí zlaté pravidlo, že při strátě více jak kila a půl za týden hubnete zcela jistě vodu a hlavně svaly, což je kontraproduktivní. Hubnutí s námi znamená zdravý a vyvážený jídelníček, který vám naši specialisté sestaví a kterým se stačí řídit. Takto nejenom přijdete o nadbytečné kilogramy, ale zlepší se i vaše kondice a často i duševní stav.

Námi vypracovaný systém hubnutí je ušitý na tělo každého klienta zvlášť. Tvrdíme, že každý hubne jinak a každému sedne něco jiného. A na nás právě je, abychom ten nejlepší způsob hubnutí pro vás našli a pomohli vám ho dodržet.

Takže se nebojte a s chutí do toho,s námi totiž hubnutí a dieta nebolí!

Líbí se Vám naše řešení?
Vyplňte dotazník a wellness poradce
se s Vámi spojí a nezávazně si vše projdete...

Těšíme se na spolupráci při vašem řešení...

Fill out my online form.