Zlevněte seniorům chytré telefony, nabádá premiér Babiš operátory

2
Zlevněte seniorům chytré telefony, nabádá premiér Babiš operátory
Fotografie: facebook.com/AndrejBabis
  • Andrej Babiš s touto výzvou přišel během jeho pravidelného nedělního pořadu „Čau lidi“
  • Výrazné zlevnění smartphonů pro ohrožené skupiny by podle něj mělo zajistit rozšíření aplikace eRouška

Premiér Andrej Babiš v jeho pravidelném nedělním pořadu „Čau lidi“ vysílaném na YouTube apeluje na mobilní operátory, aby výrazně zlevnili chytré telefony pro seniory. Důvodem má být aplikace eRouška a její výraznější rozšíření zejména mezi rizikové skupiny, jako jsou právě starší lidé a nemocní.


Takový chytrý telefon dnes stojí asi dva tisíce korun, tak by bylo strašně fajn, kdyby naši mobilní operátoři, a já bych je k tomu chtěl vyzvat, udělali nějakou solidární akci, že by tyto chytré telefony hlavně pro starší výrazně zlevnili,“ říká Andrej Babiš přibližně ve třetí minutě videa, které si můžete pustit výše.

Premiér stejně tak ve svém vyjádření všem doporučil, aby si nainstalovali do chytrého telefonu mobilní aplikaci eRouška (vše potřebné o ní se dozvíte zde). „Do včerejší půlnoci si eRoušku stáhlo 495 tisíc lidí a už dnes bylo vydaných 60 kódů,“ doplňuje Babiš ve videu.

Stáhnout eRouška

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Jan Kasik
Jan Kasik
Tohle bych neudělal ani tchýni abych jí ať už ze svého, nebo Babišovo pořífil placatej telefon - prostě někteří lidé je nechtějí, nepotřebují, nezvládají.
A nápad komu co zlevnit, případně dát zadara bych měl taky několik :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze