V Loděnici postupně zahrály kapely Daniels, Horizont, Country Jo, Sada, EX 2 a především Aberace – EX 05. Ve všech kapelách Rákosník hrál a zpíval, sešlo se celkem 26 hudebníků. Jako host vystoupila skupina Artes, ve které hrají synové Rákosníka i Frumara.

„Bylo to náročné, ale skvělé, jsem spokojen. Ne, jsem šťastný,“ v hluboké noci po koncertu utrousil unavený Jiří Rákosník. „Je to za námi, snad se lidi bavili, bylo to hektické, ale jsem spokojen,“ dodal Milan Frumar.

Fanoušci nešetřili chválou. „To je paráda, slyšet je takhle všechny pohromadě, chodil jsem na Exáče roky, je to moje krevní skupina,“ řekl šedesátník Tibor. „To je neskutečná pohoda, jak se všichni hudebníci sešli,“ řekl Tomáš Kargl, zpěvák skupiny Seven, který se přijel na koncert podívat. Závěrečnou píseň Hej, Jude od Beatles zpívali na pódiu všichni ti, kteří večer vystupovali.

Dobový letecký den se vydařil.
OBRAZEM: Dobový letecký den se vydařil
Vítězem čtyřiačtyřicátého ročníku Rally Bohemia se stala posádka ve složení Jan Kopecký a Pavel Dresler, kteří na start vyrazili s číslem jedna.
Na Bohemii má přijet Raimund Baumschlager