Hlavní obsah

Traktor se na Semilsku proboural do domu. Zmizela v něm skoro půlka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Libštát

V Libštátě na Semilsku ve čtvrtek odpoledne narazil traktor do rodinného domu a prorazil jeho zeď. Dům byl v době nehody prázdný, zranění utrpěl pouze traktorista. Vyplývá to z vyjádření policejní mluvčí a z informací hasičů na síti X. Příčina nehody zatím není známá, dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní.

Traktor v domě na LibereckuVideo: HZS LIBERECKÉHO KRAJE

 
Článek

Nehoda se stala před 15:00 přibližně ve středu městyse. Traktor s vlekem jedoucí ve směru na Košťálov vyjel v zatáčce ze silnice a přední částí vrazil do zdi, kterou částečně proboural. „V době dopravní nehody se v domě nikdo nenacházel,“ uvedli hasiči.

Ti nejprve zajistili proraženou zeď, odpojili dům od energií a na místo povolali statika. S vyproštěním havarované zemědělské techniky jim pomohl speciální vůz hasičů automobilky Škoda Auto z Mladé Boleslavi.

Foto: X/HZS LBK

Traktor se proboural zdí domu.

Příčina nehody zatím není známá, uvedl policejní mluvčí. Řidič, který byl se zraněním převezen k ošetření do jilemnické nemocnice, měl negativní dechovou zkoušku na alkohol i orientační test na drogy.

Traktor na Vysočině chtěl doleva, superb rovně. Obě vozidla skončila nepojízdná

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám