Hlavní obsah

Tommy Angelo je zpět v plné síle v očekávané hře Mafia: Definitive Edition

Novinky, abr

Hráči, kteří těšili na vydání titulu Mafia: Definitive Edition, se konečně dočkali. Na konci tohoto týdne totiž očekávaná hra mapující mafiánské prostředí vyšla. V hlavní roli se představuje známý mafián Tommy Angelo, který se musí vypracovat na vrchol úplně od píky.

Upoutávka na hru Mafia – Definitive EditionVideo: archív tvůrců

 
Článek

Mafia: Definitive Edition vypráví o příběhu Tommyho Angela, tvrdě pracujícího taxikáře, který se snaží protloukat americkým městem Lost Heaven kolem roku 1930. Jedné osudové noci se Tommy nechtěně zaplete s italskou mafií, která mu ukáže život plný odměn tak vysokých, že je nedokáže ignorovat.

Stane se tak součástí brutálního světa organizovaného zločinu a vykonává kšefty pro organizaci Dona Salieriho, která válčí s krutou zločineckou rodinou Morello. Jako Tommy si budete muset udělat jméno ve zrádném podsvětí Lost Heaven, kde není všechno tak, jak se zdá – včetně toho, kdo jsou doopravdy vaši přátelé a nepřátelé.

Hra Mafia: Definitive Edition nabídne české celebrity

Hry a herní systémy
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Mafia: Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition není jen přímý port původní hry Mafia na moderní platformy, je to věrný remake, který obohacuje klasiku z roku 2002 v každém směru. A to ať už se bavíme o grafické stránce hry ve vysokém rozlišení 4K či o originálním hudebním doprovodu s původními nahrávkami, které jsou typické pro dobu organizovaného zločinu v Americe 30. let 20. století.

Fanoušci se mohou těšit také na živoucí filmové předěly, které je budou postupně provázet celým dějem hry. Tommyho poutavý příběh je věrně zachycen a rozšířen a nabízí vhled do postav, do kterých jsme v původní hře jen nakoukli.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Mafia: Definitive Edition

Tvůrci se netají také tím, že výrazně vylepšili celkovou hratelnost tohoto legendárního titulu, díky tomu by měl zabavit nováčky i fanoušky staré školy. Lost Heaven bylo značně rozšířeno, přibyly navíc motorky a celá řada dalších vychytávek.

Mafia: Definitive Edition vyšla ve verzích pro televizní konzole Xbox One a PlayStation 4, ale také pro PC. Verze pro televizní systémy stojí 1149 Kč, digitální kopie pro PC pak 999 Kč.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Mafia: Definitive Edition

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám