Quantcast

Folklorika nejsledovanější hudební stanice v nabídce Magio TV

| redakce | tisk

Vše nasvědčuje tomu, že investice do nového exkluzivního kanálu Folklorika se společnosti Slovak Telekom (ST) vyplatila. Podle informací operátora se stanice dostala na čelo sledovanosti mezi hudebními kanály v televizní nabídce Magio TV.

Mezi programy v základním balíčku (Senzi, Rebel a Folklorika) byla nová stanice v červnu lídrem ve sledovanosti a před druhým hudebním programem v pořadí měla až 15% náskok. Vyplývá to z měření sledovanosti Magio IPTV. Do sledovanosti byly započítány boxy, které měly v červnu zapnutý daný kanál alespoň 1x nejméně 3 minuty bez přerušení.

Nový exkluzivní kanál operátora věnovaný slovenskému folklóru v červnu dokonce předstihl i takové stanice jako VH1, MTV, Óčko a další.

Predpokladali sme, že Folklorika má potenciál osloviť veľký okruh divákov, no také jednoznačné prvenstvo medzi tematickými hudobnými kanálmi nás milo prekvapilo. Svoje však mohla zohrávať aj zvedavosť našich TV zákazníkov, chceli sa pozrieť na novinku v našej ponuke. Ďalšie mesiace ukážu, či si slovenský folklór a jeho dokumentárny presah získali ich srdcia natrvalo,“ uvedl operátor ST.





Reklama




Vybrané články