Quantcast

QVC si zajistilo kapacitu na Astře i pro britský trh

| redakce | tisk | názory

Domácnosti v Německu, Rakousku, Švýcarsku a stejně tak ve Velké Británii a Irsku budou moci i nadále nakupovat výrobky a služby prostřednictvím televizní obrazovky. Teleshoppingové kanály QVC Germany a QVC UK prodloužily mnohaleté smlouvy se satelitním operátorem SES (Astra).

Prodloužení kontraktu na satelitní kapacitu pro QVC HD, QVC2 HD a QVC Style HD na pozici 19,2°E pro provozovatele QVC Germany bylo ohlášeno již v minulých týdnech. Nyní se podobně smlouva rozšiřuje i s QVC UK pro distribuci stanic QVC HD, QVC Style HD, QVC Beauty a QVC Extra na pozici 28,2°E/28,5°E. Součástí dohody je zajištění pozemních služeb, včetně uplinkování, enkódování a monitorování.

QVC je světový lídr v oblasti video commerce (vCommerce) a to na lineární televizi, webu, digitálním streamingu a sociálních platformách. Služby a produkty skrze televizní obrazovky na satelitech Astra nabízí od roku 1990.

Distribucí na satelitních video pozicích 19,2°E a 28,2/28,5°E dosahuje SES (Astra) do 177 milionů televizních domácností, což představuje 65 procent všech evropských televizních domácností. Později v tomto roce bude vynesen satelit Astra 1P se širokým paprskem, který je určen pro pozici 19,2°E.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články