v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta Martin Mrkvička

Jméno a příjmení  |  Martin Mrkvička

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Hlavní 244
Město  |  Lázně Toušeň
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Praha-východ

Telefon  |  +420722914769
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Soter Vonášek

Cena: dohodou | 21. 02.
Poptávka celá Česká republika
Koupím vše od Sotera Vonáška - malíře. Cenu respektuji Martin Mrkvička...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
Rychlé bydlení: za dva týdny vyrostou ve Žďáře tři patra nového domu

Nové a cenově dostupné byty mají vzniknout ve Žďáře nad Sázavou. A to velmi brzy. Tři patra nové budovy vyrostou v Sázavské ulici za pouhé dva týdny.

Kupec kýčovitého Mercedesu za rok a půl vlastnictví prodělal kalhoty, každý ujetý kilometr ho stál přes 374 Kč

Jen si to představte - vyjedete z domu, urazíte 10 km, 3 740 Kč je v háji a už se nikdy nevrátí. Jsou auta, u kterých to snad i snesete, pokud na to tedy máte, ale v tomto případě nám to nepřijde jako dobrý obchod. (Petr Miler)

Musk se Superchargery hraje vabank. Ruší novou výstavbu, vedle zaměstnanců děsí i konkurenční automobilky

Nikdo nevidí do toho, co se dnes v Tesle děje, tak dobře jako Elon Musk, a tak musíme věřit, že ví, co dělá. Šetření zrovna na Superchargerech je ale podivné a ve výsledku děsí i konkurenty, kteří s pomocí této sítě chtěli vyřešit své vlastní problémy s dobíjením. (Petr Prokopec)

Majiteli jen dva roky starého auta odešel motor a Audi ho odmítlo opravit v záruce. Expert ukázal, co vedlo k neštěstí za 700 tisíc

Tohle jsou smutné příběhy, dva roky starý výkonný šestiválec nikdo nechce pohřbít. Tady k tomu ale došlo a jeho rozborka připomíná, že v případě motoru je třeba kontrolovat nejen stav oleje. (Petr Prokopec)

Němci vyzkoušeli novou čínskou Škodu Fabia, v poměru schopností a ceny je pro ně v úplně jiné dimenzi

Když výrobce, který dnes v Česku svými soukromými prodeji vyrovnává Volkswagen, přijde s takovým autem, něco to znamená. Test Němců si tak zaslouží pozornost, auto se ovšem z jejich pohledu jeví lépe než z toho našeho. Tedy alespoň zatím. (Petr Prokopec)