v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta Nemovitostilipno.cz 72204605

Jméno a příjmení  |  Nemovitostilipno.cz 72204605

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  Český Krumlov
Kraj  |  Jihočeský
Okres  |  Český Krumlov

Telefon  |  +420720101603
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Hodnocení uživatele

Jméno / email

pozitivní | neutrální | záporné

Text hodnocení



uživatel nebyl ještě hodnocen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
Na dnešním zasedání vláda projedná zákon o podpoře bydlení či program asistovaného návratu Ukrajinců

Zákon o podpoře bydlení, který má systémově řešit bytovou nouzi v Česku a pomoci k efektivnějšímu nastavení potřebných investic do bydlení, projedná na dnešním zasedání vláda. Kabinet by se měl zabývat i pilotním projektem programu pro asistovaný dobrovolný návrat uprchlíků, kteří pobývají v Česku po ruské invazi a chtějí se vrátit na Ukrajinu například z rodinných či zdravotních důvodů.

Pražané poprvé uvidí veslici reprezentující město na benátských regatách

Pražané na letošních Svatojánských slavnostech Navalis poprvé uvidí veslici reprezentující město na slavnostních benátských regatách. Loď byla vytvořena po vzoru benátských barokních lodí bissone. Na přídi lodi je dřevěná socha českého světce Jana Nepomuckého, jehož památce jsou slavnosti Navalis věnovány. Jan Nepomucký je rovněž jedním z patronů Benátek, a tak i pojítkem mezi tímto italským městem a českou metropolí.

V Rudolfinu se dnes uskuteční koncert k 75. výročí soutěže Pražské jaro

V Rudolfinu se dnes uskuteční koncert k 75. výročí soutěže Pražské jaro. Vystoupí na něm její laureáti z minulých ročníků Gábor Boldoczki, Kateřina Javůrková, Victor Julien-Laferrière nebo Pavel Haas Quartet v doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod vedením dirigenta Jakuba Kleckera. Mezinárodní hudební soutěž Pražské jaro, součást stejnojmenného festivalu, během tři čtvrtě století existence stála na počátku kariéry mnoha domácích i zahraničních hudebníků.

Banky poskytly v dubnu hypotéky za 21,9 miliardy korun, meziročně dvojnásobek

Banky a stavební spořitelny v ČR poskytly v dubnu hypoteční úvěry za 21,9 miliardy korun, což je proti březnu růst o pětinu a proti loňskému dubnu více než dvojnásobek. Úrokové sazby nových úvěrů klesly na 5,1 procenta z březnových 5,19 procenta. Je to nejnižší hodnota od června 2022. Vyplývá to ze statistik České bankovní asociace Hypomonitor. Data dodávají všechny banky a stavební spořitelny poskytující hypotéky na českém trhu.

Izraelský dron na jihu Libanonu zabil jednoho z velitelů Hizballáhu

Izraelský dron na jihu Libanonu v úterý večer zabil dva lidi, včetně jednoho z velitelů Hizballáhu. Uvedla to agentura AFP s odvoláním na zprávu libanonské tiskové agentury ANI.