v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta Roman SARIKUDIS

Jméno a příjmení  |  Roman SARIKUDIS

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  74
Město  |  zdislavice 74
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Benešov

Telefon  |  +420731717272
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Společnik Gay

Cena: 1 200 Kč | 22. 11.
Nabídka celá Česká republika
ahoj jsem roman je mi 28 let a jsem gay .rad bych vam nabidnul eroticke sluzby to plati i pro mlade i starsi pany od veku18 az90 let .chtel vas vse uspokojit mou touhou po vas splnim vam vse tajna eroticka prani miluji kdyz udelam nekoho stastnym .jsem velice tolerantni mam respekt a nemam rad fales...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
Elektronické přihlášky usnadnily přijímačky. Rodiče vědí výsledky dříve

Uchazeči o studium na středních školách se ve středu dozvěděli, zda a na jakou školu byli přijati. Na školy je podle výsledků přijímacího řízení a jejich priorit přiřadila státní organizace Cermat. Výsledky přijímacího řízení se uchazeči dozvěděli v systému DiPSy nebo přímo ve škole.

Tipy Deníku: Vary čeká běh, zahraje Klepl, Valeč zve na květy, Ostrov na figurky

Karlovarský deník vám přináší jako každý týden přehled tipů na různé akce, které se konají od pátku 17. května na Karlovarsku, ale také na Chebsku či Sokolovsku. Nechte se inspirovat.

Na dnešním zasedání vláda projedná zákon o podpoře bydlení či program asistovaného návratu Ukrajinců

Zákon o podpoře bydlení, který má systémově řešit bytovou nouzi v Česku a pomoci k efektivnějšímu nastavení potřebných investic do bydlení, projedná na dnešním zasedání vláda. Kabinet by se měl zabývat i pilotním projektem programu pro asistovaný dobrovolný návrat uprchlíků, kteří pobývají v Česku po ruské invazi a chtějí se vrátit na Ukrajinu například z rodinných či zdravotních důvodů.

Pražané poprvé uvidí veslici reprezentující město na benátských regatách

Pražané na letošních Svatojánských slavnostech Navalis poprvé uvidí veslici reprezentující město na slavnostních benátských regatách. Loď byla vytvořena po vzoru benátských barokních lodí bissone. Na přídi lodi je dřevěná socha českého světce Jana Nepomuckého, jehož památce jsou slavnosti Navalis věnovány. Jan Nepomucký je rovněž jedním z patronů Benátek, a tak i pojítkem mezi tímto italským městem a českou metropolí.

V Rudolfinu se dnes uskuteční koncert k 75. výročí soutěže Pražské jaro

V Rudolfinu se dnes uskuteční koncert k 75. výročí soutěže Pražské jaro. Vystoupí na něm její laureáti z minulých ročníků Gábor Boldoczki, Kateřina Javůrková, Victor Julien-Laferrière nebo Pavel Haas Quartet v doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod vedením dirigenta Jakuba Kleckera. Mezinárodní hudební soutěž Pražské jaro, součást stejnojmenného festivalu, během tři čtvrtě století existence stála na počátku kariéry mnoha domácích i zahraničních hudebníků.