v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta TRANSPORTERDILY volkswagen

Jméno a příjmení  |  TRANSPORTERDILY volkswagen

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  hegerova
Město  |  polička
Kraj  |  Pardubický
Okres  |  Svitavy

Telefon  |  +420739460634
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

vw transporter caravelle dily

Cena: 111 Kč | 16. 02.
Nabídka kraj: Pardubický, okres: Svitavy
volkswagen transporter,caravelle,multivan t4- nahradní dily na 1.9td 2.4diesel 2.5 tdi 65-75 kw motor,převodovka ,čerpadla, vstřiky, turbo,náprava,klíma,interiér a jeho části,tažné zařízení,brzdy,chladiče,hřeben,el okna zrcátka,sedadla caravelle,brzdy,spojky,syncro 2.5tdi 2.4 diesel 2.5 benzín,karda...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>

vw transporter caravelle dily

Cena: 111 Kč | 16. 02.
Nabídka celá Česká republika
volkswagen transporter,caravelle,multivan t4- nahradní dily na 1.9td 2.4diesel 2.5 tdi 65-75 kw motor,převodovka ,čerpadla, vstřiky, turbo,náprava,klíma,interiér a jeho části,tažné zařízení,brzdy,chladiče,hřeben,el okna zrcátka,sedadla caravelle,brzdy,spojky,syncro 2.5tdi 2.4 diesel 2.5 benzín,karda...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
V Berlíně vzplála hala firmy ze skupiny Diehl, pod Diehl patří i výrobce Iris-T

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny nebezpečné chemikálie. Úřady proto varovaly obyvatele, aby uzavřeli okna a odpojili klimatizace. Požár, jehož příčina zatím není známa, zaujal ukrajinská média, neboť hoří provoz společnosti Diehl Metal Applications. Ta je součástí skupiny Diehl, do které patří i výrobce systému protivzdušné obrany Iris-T, který Německo poskytlo Ruskem napadené Ukrajině. O příčině požáru, který se podle mluvčího hasičů pravděpodobně nepodaří uhasit do sobotního rána, policie zatím nemá žádné informace, uvedla agentura DPA.

Záplavy na jihu Brazílie mají 37 obětí, voda ohrožuje Porto Alegre

Při rozsáhlých záplavách na jihu Brazílie zemřelo 37 lidí a dalších 74 se pohřešuje. Uvedl to server G1 s odkazem na dnešní aktualizovanou bilanci. Zhruba 31.000 lidí muselo opustit své domovy. Nejpostiženější je stát Rio Grande du Sul. Situace se zhoršuje v jeho hlavním městě Porto Alegre, kde úřady vyzvaly k evakuaci historického centra.

Na Ukrajině od začátku invaze zahynulo na 150.000 ruských vojáků, uvedl Séjourné

V bojích na Ukrajině od začátku ruské invaze v únoru 2022 zahynulo okolo 150.000 ruských vojáků. V dnes zveřejněném rozhovoru s nezávislým ruským listem Novaja Gazeta Jevropa to řekl francouzský ministr zahraničí Stéphane Séjourné. Neupřesnil ale, na čem tento údaj zakládá.

"Osmsetpadesátka" navázala na úspěšné malé modely automobilky Fiat

Italská automobilka Fiat byla vždy odborníkem na malé vozy, po druhé světové válce slavila ohromné úspěchy s modely 500 a 600, které motorizovaly nejen Apeninský poloostrov. Na větší z nich, "šestistovku", měl navázat Fiat 850, představený v květnu 1964. A přestože to rozhodně nebyl prodejní propadák, nestal se nikdy takovou legendou jako jeho předchůdci. Možná i proto, že na trh přišel v době, kdy se západní Evropa ekonomicky zotavila z druhé světové války a zákazníci chtěli - a mohli si dovolit - větší vozy.

Španělské ministerstvo kultury se rozhodlo zrušit národní cenu býčích zápasů, to vyvolalo kritiku

Španělské ministerstvo kultury se rozhodlo zrušit národní cenu býčích zápasů. Informoval o tom španělský tisk. Rozhodnutí vyvolalo kritiku od konzervativních stran i části vládních socialistů. Ministerstvo kultury odůvodnilo svůj krok tím, že ve španělské společnosti rostou obavy o osud zvířat a že býčí zápasy jsou relativně málo navštěvovaným představením.