v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta Lenka Lafatová

Jméno a příjmení  |  Lenka Lafatová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Plzeňský
Okres  |  Plzeň-město

Telefon  |  731182209
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Nabídka kraj: Plzeňský, okres: Plzeň-město
Nabízím elektrický sporák s plynovou deskou MORA,3 roky starý,málo používaný.Levně. Kdo má zájem,volejte na tel č: 731 18 22 09 nebo na 775 132 900...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
Při vstupu do Vatikánu policie zadržela faráře z ČR, který měl u sebe v tašce zbraň, dva nože a šroubovák

Při vstupu do Vatikánu policie o víkendu zadržela faráře z České republiky, který měl u sebe v tašce vzduchovou pistoli, dva nože a šroubovák. Muž se podle agentury ANSA ospravedlňoval tím, že zbraně jsou určené pro osobní obranu. Policie začala stíhat z nedovoleného ozbrojování duchovního i dalšího muže z Česka, který je zřejmě skutečným majitelem zavazadla. Podle italského tisku jde o faráře z Velkých Losin. Představitel olomouckého arcibiskupství dnes ČTK potvrdil, že kněz je na pouti ve Vatikánu, spojit se s ním však zástupcům diecéze dosud nepodařilo.

Technika nalákáte na nové roboty víc než na mzdu, říkají experti

Robotika, mechatronika, aplikovaná informatika. Studenti těchto a podobných oborů i experti s praxí jsou v hledáčku firem, výzkumných ústavů i lovců hlav. Ti nejtalentovanější nadšenci často nehledají nejvyšší výdělek ani nejrychlejší kariérní postup, ale preferují technické výzvy, ambiciózní projekty a možnost pracovat s nejnovějšími technologiemi. Takovou zkušenost nabízejí například krajská inovační centra.

Německo nebude mít na Putinově inauguraci zástupce, Francie ano, píše Reuters

Německo nebude mít svého zástupce na úterní inauguraci ruského prezidenta Vladimira Putina, který v Kremlu zahájí další šestileté funkční období. Oznámilo to dnes německé ministerstvo zahraničí. Naopak Francie bude mít na ceremonii svého velvyslance, uvedla s odvoláním na francouzský diplomatický zdroj agentura Reuters.

Rafáh opouštějí první civilisté, Izrael čelí výzvám, aby ofenzivu nezačínal

Město Rafáh na jihu Pásma Gazy začali dnes ráno opouštět první palestinští civilisté. Izraelská armáda asi 100.000 z nich vyzvala k přesídlení do "humanitární zóny" severně od Rafáhu.

Rusko chystá vojenské cvičení zaměřené na přípravu taktických jaderných zbraní

Rusko chystá manévry zahrnující přípravu rozmístění a použití taktických jaderných zbraní, oznámilo dnes ruské ministerstvo obrany. Uvedlo, že cvičení se zaměří na zajištění územní celistvosti a suverenity Ruska "v reakci na provokativní prohlášení a hrozby ze strany některých západních představitelů vůči Ruské federaci". To následně potvrdila i ruská diplomacie, podle které jde o vzkaz Západu.