v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta Jitka

Jméno a příjmení  |  Jitka

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  Karlovy Vary
Kraj  |  Karlovarský
Okres  |  Karlovy Vary

Telefon  |  neuveden
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Pronajmu garsonku

Cena: 7 000 Kč | 06. 07.
Nabídka kraj: Karlovarský, okres: Karlovy Vary
Pronajmu garsonku v rodinném domě v Karlových Varech Dvorech. Cena 7000 +1 kauce pro více info volejte na 777 87 21 28...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
Nejvyšší soud potvrdil rozsudek v kauze dvou zmanipulovaných tendrů vypsaných Správou železnic

Nejvyšší soud potvrdil rozsudek v kauze dvou zmanipulovaných tendrů vypsaných Správou železnic. Odmítl dovolání jednoho ze šesti odsouzených Lukáše Hruboně, ale také nejvyššího státního zástupce Igora Stříže, a to v neprospěch osvobozené projektové firmy SUDOP Praha a části odsouzených. Nejvyšší soud se kauzou zabýval od roku 2022, rozhodl koncem dubna bez veřejného jednání. Výsledek ČTK řekla mluvčí soudu Gabriela Tomíčková. Plné odůvodnění zatím není dostupné.

MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw

MSI si na jaro připravilo akci určenou pro všechny hráče, kteří hodlají vyrazit na cesty. Ve slevě seženete notebooky i handheld ideální na hraní mimo domov.

Dětský čin roku slaví 20 let, jubilejní ročník odstartoval

I mezi těmi nejmladšími jsou hrdinové, jejichž velké činy si zaslouží uznání a pozornost. S cílem podpořit právě tuto myšlenku vznikl již před dvěma dekádami projekt Dětský čin roku, který vynáší na světlo příběhy dětí, jejichž skutky jsou nekonečnou inspirací pro ostatní ke konání dobra. Jubilejní 20. ročník tohoto unikátního projektu, za jehož vznikem a organizací stojí společnost Whirlpool ČR, právě začal a letos nabídne i několik zajímavých novinek.

Při vstupu do Vatikánu policie zadržela faráře z ČR, který měl u sebe v tašce zbraň, dva nože a šroubovák

Při vstupu do Vatikánu policie o víkendu zadržela faráře z České republiky, který měl u sebe v tašce vzduchovou pistoli, dva nože a šroubovák. Muž se podle agentury ANSA ospravedlňoval tím, že zbraně jsou určené pro osobní obranu. Policie začala stíhat z nedovoleného ozbrojování duchovního i dalšího muže z Česka, který je zřejmě skutečným majitelem zavazadla. Podle italského tisku jde o faráře z Velkých Losin. Představitel olomouckého arcibiskupství dnes ČTK potvrdil, že kněz je na pouti ve Vatikánu, spojit se s ním však zástupcům diecéze dosud nepodařilo.

Technika nalákáte na nové roboty víc než na mzdu, říkají experti

Robotika, mechatronika, aplikovaná informatika. Studenti těchto a podobných oborů i experti s praxí jsou v hledáčku firem, výzkumných ústavů i lovců hlav. Ti nejtalentovanější nadšenci často nehledají nejvyšší výdělek ani nejrychlejší kariérní postup, ale preferují technické výzvy, ambiciózní projekty a možnost pracovat s nejnovějšími technologiemi. Takovou zkušenost nabízejí například krajská inovační centra.