v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta ljusman datings

Jméno a příjmení  |  ljusman datings

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  Europa
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Blansko

Telefon  |  +420
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

International Marriage agency

Cena: dohodou | 24. 01.
Nabídka celá Česká republika
Online dating and marriage agency in Europa. Easy and quick registration, online datings, security for your profiles and photos, full support. Come and find your partner in Holland, Belgium, Germany, Italy, all Europa. Ljusman-datings Agency...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
Prodeje elektromobilů Volva v USA letos zkolabovaly o 69 %. Firma asi raději zhyne, než aby vám prodala to, co chcete

Volvo i letos zarytě trvá na svém odhodlání prodávat za pár let jen elektrická auta, i když už na svém aktuálním odbytu musí nejlépe vidět, jak absurdní záměr to je. V Evropě lze ještě mluvit o smíšených signálech, v USA je to hotový kolaps. (Petr Miler)

Šéf vývoje Ferrari říká, že nemá ani pomyšlení na to, aby motorům V12 dal turbo, sítem EU je protáhne i bez něj

Atmosféricky plněné motory jsou dnes raritou samy o sobě a v jakkoli ambicióznějších autech značek vyrábějících víc než pár vozů za rok jsou prakticky neexistující věcí. O to víc nám lahodí zmínka o tom, že Ferrari vidí motory V12 bez turba v prodeji i po roce 2035. (Petr Prokopec)

Otylý elektrický hot hatch Hyundai ukázal na okruhu svou nesmyslnost. Vydrží tři kola, pak můžete hodiny nabíjet

Je rychlý, o tom žádná, ale v tomto ohledu nezpochybňoval elektrická auta nikdo a nikdy. Použitelnost, ta je klíčem k úspěchu. A ta se při schopnosti zvládnout pouhá tři kola na Ringu limitně blíží nule, navíc s cenou odpovídající základním eMkovým BMW řady 3. (Petr Miler)

Film Brada Pitta o Formuli 1 měl stát už skoro 7 miliard a být tím nejdražším v historii, může jít o totální komerční fiasko

Je sympatické, že takový snímek vzniká, informace o pozadí jeho geneze ale nahání hrůzu. Natáčení provází další a další problémy a rozpočet narůstá do děsivých výšin. Návratnost je tak velkou otázkou. (Petr Prokopec)

BMW poprvé ukázalo novou M5 na rozmazaných záběrech. Nevypadá zle, bude ale extrémně těžké

Dnes je v automobilovém světě bohužel vše velmi relativní. Nová M5 nám neimponuje svou technickou koncepcí a očekávanou hmotností, když si ale člověk uvědomí, že v Mnichově mohli vše zpackat jako ve Stuttgartu, musíme být rádi za to, co dostaneme. (Petr Prokopec)