v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta Libor Vavřinec

Jméno a příjmení  |  Libor Vavřinec

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  Praha 6
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha

Telefon  |  +420778063192
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Prodám klec i s králíkem

Cena: 790 Kč | 12. 07.
Nabídka kraj: Hlavní město Praha
Z rodinných důvodů prodám klec i s králíkem (samice, 1 rok). Jedná se o klec s ozn. 120cm, rozměry: 1180x585x515mm. Vlastní odvoz podmínkou. Spěchá. Cena dohodou. Původní pořizovací cena cca 3.990, - Kč...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
Majitelé elektromobilů se stále častěji potýkají s osudem majitelů plynových aut, vztekají se zbytečně

S ohledem na dosavadní zkušenosti je jen logické, že směrem k těmto vozům přistupují provozovatelé parkovacích domů, podzemních garáží a dalších podobných míst s obezřetností. Duch doby ale velí rizika přehlížet a argumentovat irelevantními daty. (Petr Miler)

Číňané začali prodávat kopii původního Mini. Pochybně nebo ne, za 58 tisíc Kč je to pozoruhodná nabídka

Je nakonec jedno, jak moc je originální nebo jak moc se blíží svému původnímu vzoru, při své ceně je tak levný, že zájem bude přitahovat i s velmi omezeným výkonem. (Petr Prokopec)

Lamborghini u svých aut obětuje rychlost ve prospěch toho, aby si s nimi lépe sjeli méně schopní a zkušení řidiči

Technický šéf automobilky prozradil, že Italové vyvíjí svá auta s jinými prioritami než konkurenční výrobci. Má to svá pro i proti, tušíme ale, že většina zákazníků to s ohledem na typické využití ocení. (Petr Prokopec)

Nejúspornější Octavii III ani nejetou lidé v bazarech nechtějí, je to levná cesta k zánovnímu autu srkajícímu palivo

Je s podivem, že tato verze zůstává mezi těmi přehlíženými, ale je to tak. Berme to jako výhodu pro všechny, kteří nad ní neohrnou nos. Jakkoli je to auto stvořené pro dlouhé cestování, někteří s ním pořádně nejezdili. Dnes jej od nich můžete mít za zajímavé peníze. (Petr Miler)

Továrnu Tesly v Berlíně vzaly útokem tisíce ekologických aktivistů, absurdní scéna připomíná středověké bitvy

Uvážíme-li, že elektromobily jsou tlačeny všem jako úlitba ekologickým aktivistům, je jejich odpor proti Tesle absurdní sám o sobě. A podívejte se, co se na místě dělo, šokovaná policie nestihla reagovat a výsledkem byl jeden velký chaos. (Petr Prokopec)