v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Detail inzerenta Blanka Kotrbáčková

Jméno a příjmení  |  Blanka Kotrbáčková

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  Jesenice
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Praha-západ

Telefon  |  +420724111178
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

prodej bytu 2+kk

Cena: 2 400 000 Kč | 10. 08.
Nabídka kraj: Středočeský, okres: Praha-západ
Prodám byt 2+kk 47m2 v podkroví včetně vestavěných skříní a nábytku. k dispozici společná zahrada , parkoviště, dostupné MHD. Při rychlém jednání sleva...
Přidat do výběru >> Detail inzerátu >>
1.../ 1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Novinky
Číňanům už Čína není dost dobrá, první tamní automobilka si nově vystačí jen s působením v Evropě

Uspět doma v Číně a pak expandovat do světa, takový byl dosavadní přístup čínských automobilek. Aiways to chce změnit, nejsme si ale jisti, zda zrovna tahle automobilka má šanci s novou strategií bodovat. (Petr Prokopec)

Nechcete sedan s motorem Ferrari? Jediný prodejce jich nabízí hned pět, všech pět v zemi

Tohle auto je nejen mimořádně zajímavé, je také mimořádně vzácné, vzniklo jen v pár tisících kusech. Vidět jich hned pět v nabídce jediného dealera je něco jako houbařův ráj automobilového světa, zvlášť když jde o všechny tyto vozy, které jsou na prodej v celé zemi. (Petr Miler)

Ani šéf Fordu už si nemyslí, že elektrický Mustang je vůbec Mustang, raději zapomněl, že ho firma vyrábí

Pro Ford jsou elektromobily největšími prodejními propadáky posledních let a představují pro něj zdroj obrovských ztrát. Mustang Mach-E je pak jediný elektrický model, který automobilka prodává prakticky po celém světě, přesto na něj šéf značky raději zapomněl. (Petr Miler)

Unikla podoba přístrojové desky nového Bugatti. Je jako z jiného světa, tachometr má až do 550 km/h

Dobře, asi jsme vyrostli z posuzování schopností aut podle cejchování ukazatele rychlosti, ale 550 km/h? A to zdaleka není to nejzajímavější na přístrojovce nového Bugatti, je to spíš klenot svého druhu. (Petr Miler)

Porsche 911 Turbo má přejít zpět na manuál a pohon zadních kol. Zdánlivá absurdita dává jistý smysl

Působí to jako hloupost, neboť právě u výkonnějších turboaut vývoj už léta míří směrem k pohonům všech kol a automatům. A tato kombinace je už pěkných pár let vlastní i Turbu. Ale vzpomínáte si na auto na fotkách? (Petr Prokopec)